Behandling av personuppgifter vid Lunds universitet

Lunds universitet behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning 2016/679 (GDPR), dataskyddslagen 2018:218 och annan relevant lagstiftning.

Läs mer om behandling av personuppgifter (länk till Lunds universitets centrala webbplats)

Kontakt

Har du allmänna frågor kring innehåll och struktur samt synpunkter eller frågor kring innehållet på en särskild sida, kontakta diabetesportalens redaktion: redaktionen [at] diabetesportalen [dot] se