Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Varför just jag pappa?

Tre månader med diabetes typ1. Fler än tusen blodsockermätningar sedan 1 januari 2013. Dag som natt. Ständigt svängande värden. Dextrosol klockan fyra på morgonen.
En 10-årig normalviktig pojke som inte borde behöva bry sig ett jävla dugg om hur många potatisar han äter.
En 10-årig pojke som med jämna mellanrum förstår vidden av vad han drabbats av och gråtande undrar "varför just jag pappa ?" Vad svarar man på det?
Till alla er som jobbar med att förbättra behandlingen av, eller till och med bota diabetes. För oss och förmodligen alla andra familjer som drabbats har ni de viktigaste jobben i världen. Tack!

Stefan
pappa till Johan.

Sidansvarig:
Min historia

Berättelsena är skrivna av personer som delar med sig av sina egna upplevelser och erfarenheter av hur det är att leva med diabetes. Redaktionen tar varken ställning för eller emot innehållet.

 

Skriv till oss!

Vill du också berätta din historia? Om du vill får du vara anonym och underteckna med signatur men vi på redaktionen vill veta vem du är.
Redaktionen förbehåller sig rätten att inte publicera inskickade berättelser. 

Skicka din berättelse till redaktionen [at] diabetesportalen [dot] se

Vill du komma i kontakt med oss, skicka e-post: redaktionen [at] diabetesportalen [dot] se.

Besöksadress: Lunds universitets Diabetescentrum, CRC, SUS Malmö, Jan Waldenströms gata 35, Hus 91, plan 12. 214 28 Malmö.

Telefon: 040/39 10 00 (vx)