Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Min historia

Skriv till oss och berätta din egen diabeteshistoria

Har du själv eller en nära anhörig diabetes vill vi på diabetesportalen.se gärna veta hur det är.
Vi vet att det kan vara väldigt olika, ganska bekymmerslöst eller mycket besvärligt. Skriv till oss och dela med dig av dina erfarenheter.
Vi är intresserade av din historia oavsett om det är din egen eller en familjemedlems, oavsett om du är gammal eller ung och oavsett vilken typ av diabetes det är.

En del av berättelserna kommer att publiceras på diabetesportalen.se under avdelningen ”Min historia”.

Om du vill får du vara anonym och underteckna med signatur men vi på redaktionen vill veta vem du är. Vill du ha kontakt med andra som läser din berättelse bifoga din e-postadress. Skickar du med bilder kan även de publiceras.
Redaktionen förbehåller sig rätten att inte publicera inskickade berättelser.

Observera!

Texterna på "Min historia" är inte vetenskap och diabetesportalen.se tar varken ställning för eller emot innehållet. Berättelserna är skrivna av personer som delar med sig av sina egna personliga upplevelser och erfarenheter av hur det är att leva med diabetes.

/Redaktionen    


Skicka din berättelse till redaktionen [at] diabetesportalen [dot] se

Tack för din medverkan                     

Sidansvarig:

Vill du komma i kontakt med oss, skicka e-post: redaktionen [at] diabetesportalen [dot] se.

Besöksadress: Lunds universitets Diabetescentrum, CRC, SUS Malmö, Jan Waldenströms gata 35, Hus 91, plan 12. 214 28 Malmö.

Telefon: 040/39 10 00 (vx)